Uudised

Lõuna-Eesti turismiklastri uus juht on Kanni Kallastu
2023-12-19 13:58:00

Turismiklastri uueks juhiks valiti Põlvamaa Arenduskeskuse senine rohemajanduse suunajuht Kanni Kallastu. Kanni haridustee on mitmekülgne, hõlmates nii keskkonnakaitset kui ka äri- ja turundusalaseid valdkondi. Hetkel jätkab Kanni õpinguid TÜ-s muutuste juhtimise erialal. 

Kanni, palun nimeta 3 iseloomuomadust, mis sind selles ametis aitavad?

Olen kiire ideede generaator, sihikindel ja julgen kastist välja mõelda. 

Mis on su peamine väljakutse ja eesmärk Lõuna-Eesti turimismijuhina?

Olen seni tööalaselt tegutsenud peamiselt Põlvamaal, kuid erinevate tegemistega hästi kursis ka naabermaakondadega. Nüüd aga soovin sama hästi teada saada ka Jõgeva-, Valga-, Võru- ja Tartumaa rõõmudest, arenguvõimalustest ja kitsaskohtadest. Usun seda siiralt, et koos jõuame kaugemale ning tean, et läbi ühiste tegemiste ja pingutuste saame teha Lõuna-Eestist veelgi atraktiivsema turismisihtkoha.

Nimeta palun oma lemmikkoht Lõuna-Eestis.

See on Mehikoorma Põlvamaal! Mehikoorma on kui Põlvamaa Käsmu. Paik justkui vanajumala selja taga. Kui seal käinud pole, siis ei oska aimatagi, millised erilised elamused on kogemata jäävad. See on koht, kus kõik on lihtne ja nii päris ning järvelainedki loksuvad teisiti. 

Soovime Kannile palju edu Lõuna-Eesti Turismiklastri juhi ametikohal!

Kaisa Hansson,

Turundus- ja kommunikatsioonispetsialist 
Lõuna-Eesti Turismiklaster

Foto autor: Kaisa Hansson

eu